Kompanija Narcissus d.o.o. svoju misiju ostvaruje već 20 godina, unapređujemo i razvijamo kompaniju u novim pravcima svojom inovativnošću i kontinuiranim unapređenjem proizvodnih procesa.

 

Naš fokus su elementarne vrednosti, poverenje i odgovornost prema pacijentima, korisnicima, uz postavljanje standarda kvaliteta, naša svrha je da otkrivamo, razvijamo i unapređujemo proizvode koji doprinose lepšem i lakšem životu.

 

U cilju doprinošenja boljeg života pojedinaca mi stremimo da svojim kvalitetom

opravdamo poverenje koje nam je dato i zato naši kupci i poslovni partneri u to mogu biti potpuno uvereni, jer »mi gradimo nove poslovne odnose i proizvode koji pomažu pacijentima«

MISIJA I VIZIJA
Istorijat "Narcissus" - Ada

Preduzeće "Narcissus" osnovano je 1993. godine i prvobitno se bavilo prodajom lekova i ortopedskog materijala. U okviru preduzeća otvorena je humana apoteka preko koje se odvijao celokupan promet. 1997 godine osnovana je mašinska radionica u kojoj se u početku proizvodio jednostavniji osteosintetski materijal, poput Kiršnerovih igala, hirurške žice, Štajman klinova i sl. Vremenom sa razvojem preduzeća osvojena je proizvodnja ugaonih, kondilarnih i DHS ploča. Proširenjem asortimana i povećanjem proizvodnje, kapacitet i oprema postojeće radionice su prevaziđeni, da bi se 2000 godine započelo sa izgradnjom moderne fabričke hale, po aktuelnim svetskim standardima i trendovima, u kojoj se danas pored celokupnog osteosintetskog materijala proizvode i implantati zgloba kuka (endoproteza kuka), spoljašnji fiksatori po Ilizarovu, transfiksacioni i gama klinovi i dr.

 

Preduzeće Narcissus danas ima raznih obrazovnih profila i stepena stručne spreme, a svoj razvojni put bazira na postojećem proizvodnom programu u oblasti ortopedije i osvajanjem novih proizvoda poput proteze kolena, kao i proizvoda iz oblasti zubarstva i ortodoncije.

 

PODACI FIRME

 

  • PIB  101092987
  • MATIČNI BR.  08554129
  • ŠIFRA DELATNOSTI  3250

Kontakt

 

Narcissus d.o.o.

Srbija, Ada,  Molski Put 3.

024/852-611

024/853-396

narcis.ada@gmail.com

Copyright © 2018 Narcissus